SHOP TIP | Kindercadeautjes voor Sinterklaas

Hoor wie klopt daar kinderen? Een heerlijk avondje is gekomen! 5 December is altijd de spannendste dag van de maand voor de allerkleinsten, want wat zou Sinterklaas dit jaar voor ze in petto hebben?

Speciaal voor jouw kleintje heeft Chantal haar favoriete kindercadeaus voor Sinterklaas op een rijtje gezet. 

1. Water afwasbare nagellak 2. Badschuim Anna van Frozen  3. Corolle poppen 4. Tipi Tent 5. Frozen tekenset 6. Glitter stuiterbal

Eén van mijn favoriete winkels in Amsterdam voor kinderen, Mini Markt, heeft nagellak die je kan afnemen met water. Een ware uitkomst! Ook hebben ze daar leuke accessoires voor in huis, zoals een tipi tent voor jongens en meisjes. Daarnaast heeft Mini Markt te leuke haar accessoires en kettinkjes in hun assortiment. 

 
Bij Douglas heb je nu van Frozen badschuim in de vorm van Frozen poppen, welk meisje wil dat nou niet?
 
De poppen van Corolle zijn een echte aanrader. Je kunt ze te leuk aankleden met verschillende jurkjes en accessoires die je er apart bij kunt kopen, waardoor je de pop helemaal kan stylen samen met jouw kleine meisje. En ze ruiken ook nog een heel lekker!
 
Het is belangrijk dat in tijden van tablets en smartphones de allerkleinsten hun creativiteit blijven ontwikkelen door middel van bijvoorbeeld tekenen. Daarom is een tekenset een geweldig cadeau voor de allerkleinsten.Gerelateerde blogs


Terug