CHANTAL'S FAVORITE | Shoppen in de Cornelis Schuytstraat Amsterdam

Ook benieuwd waar Chantal haar haren laat doen, waar ze het liefst luncht of wat haar favoriete winkels en/of merken zijn? Chantal deelt haar hotspots en musthaves vanaf nu wekelijks op ChantalBles.com! Chantal's Favorite's van deze week zijn haar favoriete winkels in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam.

VLVT 

VLVT staat sinds 1992 bekend als één van de meest luxe multi-brand stores van Amsterdam. In de jaren ’90 opende VLVT haar deuren in Magna Plaza. Bovenstaande succesformule werd in 2007 nogmaals toegepast toen VLVT voor de tweede keer haar fashionable deuren opende in de vorm van een prachtige boutique op de hippe en stijlvolle Cornelis Schuytstraat. Sinds 2014 kun je VLVT musthaves ook ook online bestellen. VLVT's assortiment bestaat uit een grote verscheidenheid aan kleding en accessoires van high-end merken. Zo kun je bij VLVT terecht voor merken als Philipp Plein, Pinko, Elisabetta Franchi en Michael Kors. Naast gevestigde designers heeft VLVT ook nieuwe, frisse merken zoals Zoe Karssen en Wildfox. Ook Nederlandse merken zijn bij VLVT geliefd, denk hierbij aan Mason Garments, ByDanie en Filling Pieces.

www.vlvt.nl

 

Bodes & Bode

In 1950 opent Bodes & Bode haar deuren in Den Haag. Tegenwoordig heeft deze juewelier ook een winkel in de bekende Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Bodes & Bode biedt antieke juwelen, edelstenen, mineralen en nog veel meer. Bodes & Bode biedt prachtige merken aan zoals Morganne Belle en Pomellato. Chantal gebruikt graag de sieraden van Bodes & Bode voor foto shoots en televisie. Ze gebruikten de juwelen onder andere voor deze shoot met Nicolette van Dam voor de Beau Monde. 

www.bodesenbode.com

 

SHOEBALOO

SHOEBALOO is wel een van de bekendste schoenen winkel in Amsterdam. Ze staan bekend om hun grote aanbod van prachtige high end designermerken zoals Alexander McQueen, Prada, Valentino en nog veel meer. Hun interieur van hun winkels creeert een geweldige SHOEBALOO shopping experience. Buiten de winkel op de Cornelis Schuytstraat heeft SHOEBALOO een herenwinkel op het Koningsplein, nog twee winkels op de Leidsestraat en PC Hoofstraat in Amsterdam, een winkel in Rotterdam, Maastricht en Utrecht. Zes winkels met de typische SHOEBALOO gevoel, geweldig interieur en sophisiticated smaak creeeren de perfecte SHOEBALOO shopping experience.

www.shoebaloo.nlGerelateerde blogs


Terug