HOT NEWS | Dit Is De Nieuwe Designer Collab met H&M

Het aftellen is begonnen! Na maanden van gissen kwam daarnet het verlossende bericht: dit najaar brengt H&M een design collaboration uit in samenwerking met het modehuis Erdem!

 

Het Engelse modehuis van designer Erdem Moralioglu staat bekend om haar dark romance stijl. Denk aan zwierige jurken met Victoriaanse invloeden, zware bloemenprints en sexy silhouetten. In dit filmpje (hier) zie je al sneak peek van de collectie. De volgende items hebben we al gespot: bloemenjurk, luipaardmantel, pyjama looks en herenkostuums. Leuk detail, dit is pas het tweede modehuis die samen met H&M een mannencollectie uitbrengt.

 

“Erdem gelooft in de kracht van schoonheid, het verkennen van historische referenties en persoonlijke verhalen in elk stuk dat hij maakt. Voor ERDEM x H&M zal hij de ontwerpthema's uit enkele van zijn meest gevierde collecties reflecteren en herinterpreteren. Ze spelen met de prints, stoffen en het delicate vakmanschap die zijn naam hebben gemaakt,” zo luidt het officiële persbericht.

 

De collectie zal 2 november in de winkel liggen en online beschikbaar zijn! Zet maar een groot kruis in je agenda, want deze collectie wil je niet missen!


De teaster trailer die in samenwerking met Baz Luhrman werd gemaakt.


H&M’s Ann-Sofie Johansson, Erdem Moralioglu en Baz Luhrmann.Gerelateerde blogs


Terug