TREND | Scrunchie

Als Sex and the City fan kan jij je zeker de aflevering heugen waar Carrie een dappere statement maakte door te zeggen dat geen enkele NYC girl ooit een scrunchie zal dragen. Zou de serie nog steeds draaien, dan zou Bradshaw haar statement toch wat moeten aanpassen. Want geloof het of niet, de scrunchie is terug!
 
De trendsetters zijn niemand minder dan Bella Hadid en Lily-Rose Depp. Kort daarna maakte het bekende haar accessoire uit de jaren 80 zijn comeback op Instagram, waar veel it-girls foto's deelden met hun scrunchies. Je kan het accessoire op verschillende manieren dragen; stijl het in je haar met een hoge paardenstaart of een ballerina knot. Draag jij je haar liever los, dan kan je natuurlijk de scrunchie ook om je pols dragen om je outfit een extra touch te geven. 
 
Ben jij al om en spotten wij jou binnenkort met de scrunchie in je haar? Of blijf je toch trouw aan Carrie en laat je deze trend aan je voorbij gaan..? Is de scrunchie voor jou nog een twijfelgevalletje? Laat je hieronder inspireren door de it-girls van Instagram.
 

Eén van de trendsetters; Bella Hadid maakt haar sporty outfit af met een scrunchie. (foto: Pinterest)
 

Ook Lily-Rose Depp werd net als Bella als één van de eerste gespot met de scrunchie. (foto: Pinterest)
 

Draag je scrunchie in een hoge staart of in een ballerina knot. (foto: Leila Rahiimi / @leila.rahimi)
 

Kort daarna volgden de it-girls van Instagram. (foto: Diletta Bonaiuti / @dilettabonaiuti)

Tags: Scrunchie, Bella Hadid, Trend, Musthave, Lily-Rose Depp, Diletta Bonaiuti, Carrie BradshawGerelateerde blogs


Terug