MUSTHAVE | CIRCE The Label

There is a new fashion brand on the block! Het Amsterdamse merk CIRCE The Label introduceert haar eerste collectie. De lente/zomer collectie bestaat uit vier fashionable pakken: Botanique, Limoncello, Blush en Voyage. Met een oog voor high-end design is een verfrissend pak voor de moderne vrouw gecreëerd. Door het verwerken van verfijnde stoffen in het traditionele pak wordt de hoge kwaliteit van het pak gewaarborgd.

Het doorlopen van een drukke werkdag of een etentje met vriendinnen, de pakken van CIRCE The Label zijn perfect voor zowel business en pleasure. Het Amsterdamse label focust zich op de dagelijkse uitdagingen waar de vrouw vandaag de dag mee wordt geconfronteerd. De vrouw is de hoofdfocus van de brand, net als “de vrouw” is CIRCE The Label een brand gericht op multi-tasking: dressing every occasion.

Het Amsterdamse merk CIRCE The Label is eind 2016 opgericht nadat de vraag naar moderne modieuze werkkleding is gaan stijgen. Met dit idee begon het Amsterdamse label met de productie van kwalitatieve en unieke pakken met een perfecte pasvorm. CIRCE The Label breekt de formele barrière van het dragen van een pak met een casual twist.

Alle pakken van de Spring/Summer 17/18 Collection hebben een uniek ontwerp. De Botanique en Limoncello zijn de ultieme outfits met een zomerse vibe voor jouw vakantie bestemming, terwijl de Blush en de Voyage juist over een chique touch beschikken, geschikt voor een cocktail party. De blazer en broek kunnen tevens ook los besteld worden. Dus voor ieder wat wils!

Ook menig influencer is al gespot met deze unieke pakken, waaronder Kae Sutherland, Vivian Hoorn, make up artiest Celine Bernaerts, model Aida en Maud van de online redactie zijn groot fan!

De Spring/Summer 17/18 Collection van CIRCE The Label is vanaf nu via www.circethelabel.com te bestellen voor €189.99.

Botanique

Voyage

Limoncello

Blush

Ondernemer en influencer Kae Sutherland spotten we in het Limoncello pak.

 

Ook influencer en fotograaf Vivian Hoorn werd gespot in de Limoncello bij de nieuwe hotspot Ferilli's at the College.

Haar en make-up artist Celine Bernaerts schitterde in de Voyage.

Model en oprichter van Thank Me Later Aida rockt haar Voyage suit met een witte blouse en nonchalante hairdo.

Ook Maud van de online redactie is fan en draagt de Botanique.

Tags: CIRCE The Label, amsterdam, fashion label, pakken, vrouwen, women, botanique, limoncelloGerelateerde blogs


Terug