SHOPTIP | Black Friday Sale

Black Friday is een fenomeen wat van de Verenigde Staten naar Nederland is overgewaaid, net zoals de rest van de wereld. Op Black Friday gaan Amerikanen namelijk de dag na Thanksgiving massaal naar de winkel om inkopen voor Kerst te doen. En vanaf nu doet Nederland mee met deze giga kortingen, in de winkel en online!

De beste kortingen

Soms zie je door de bomen het bos niet meer met al die kortingen. Daarom zetten wij onze favoriete (web)winkels op een rijtje die mee doen aan de Black Friday Sale.

Shop tips

Om jouw shopdag een stukje relaxter te maken hebben wij wat tips voor jou op een rijtje gezet:

1. Shop je online? Maak dan zeker gebruik van de 'refine by' knop die vele webshop hebben. Klik dan 'new in' aan, zodat je zeker weet dat je de nieuwste items hebt!

2. Lees je van te voren even in over de retourregels van de webshop, dit zou namelijk iets kunnen afwijken van de normale voorwaarden. 

3. Doe vandaag al je research en voeg jouw favoriete items toe aan je shopping list, zodat je ze morgen in een keer kan inslaan.

 

Waar moet je shoppen?

Naast alle grote namen zoals ASOS, Topshop, H&M en de Bijenkorf, zochten we voor jou kortingen van onze favoriete merken/winkels uit!

1. Bles Concept

Bles Concept op het Gelderlandplein kan je natuurlijk niet missen tijdens Black Friday, want ze geven het weekend 20% korting op geselecteerde items. Dus breng zeker een bezoekje aan de winkel en scoor hier jouw Kerst outfit.

2. Le Cafe Noir Studio

Het kledingmerk van niemand minder dan Lizzy van der Ligt doet ook mee en geeft jou 30% met de code BLACKFRIYAY.

 

3. VLVT Amsterdam

Een van onze favoriete winkels in Amsterdam, VLVT, trakteert jou op kortingen tot 50% (!), online en in de winkel!

 

4. Pinned by K

Het accessoire merk trakteert zijn klanten op 30% korting, maar dat is niet alles! Pinned by K organiseert op Black Friday en zaterdag een sample sale op hun hoofdkantoor! Onder het genot van een glaasje champagne heb je genoeg keuze uit sample schoenen, maar ook de nieuwe collectie. Je kan alleen contant betalen, dus neem cash mee!

 

5. Hunkemöller

Het Nederlandse lingeriemerk geeft je 25% korting op de gehele collectie, online en in de winkels. De korting is niet alleen geldig op Black Friday, maar ook de zaterdag erna!Gerelateerde blogs


Terug