EVENTS

Chantal Bles is niet alleen werkzaam als stylist; ze houdt zich tevens bezig met de presentatie van fashion events en de organisatie van workshops.

Interesse in een workshop? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Als detaillist is het bijvoorbeeld mogelijk om een workshop te laten organiseren voor het personeel. Chantal Bles zal hierbij tips geven aan het personeel over het combineren van verschillende kledingstukken. Bovendien zal zij uitleg geven over alle ins en outs van het stijlen, zodat er een beter advies gegeven kan worden aan de klant. Tevens zal er een visagist aanwezig zijn die uitlegt hoe vrouwen zich het beste kunnen opmaken. Daarnaast wordt er uiteraard gezorgd voor bijpassende muziek en een catering met heerlijke hapjes. Het wordt een teambuildingactiviteit, met eventueel een modeshow door het eigen personeel als een spetterende afsluiting.

Liever een workshop voor de consument? Ook dat is mogelijk! Chantal geeft in dat geval persoonlijk advies op het gebied van styling aan de klant en geeft bovendien tips over het combineren en stijlen van de gekochte items in de winkel. Laat klanten onder het genot van een hapje en drankje, heerlijke muziek en eventueel een modeshow luisteren naar de adviezen van Chantal. En wanneer klanten niet alleen een nieuwe look willen qua kleding, kunnen zij nog kiezen voor een mini make-over bij een visagist. Om het totaalbeeld af te maken, is het mogelijk om deze make-over af te sluiten met een professionele fotoshoot in de winkel. Aan het einde van deze middag of avond gaan de klanten gestijld en geheel geïnformeerd naar huis en weten zij wat wel en niet bij hen past qua kleding en make-up.

Leg de werknemers of klanten in de watten en geef hen een bijzondere ervaring met deze workshop! Neem contact op met het team van Chantal Bles Styling voor meer informatie.

BEAU MONDE EXCLUSIVE EVENT

  
 
 

FASHION EVENT GOUD